Αναζήτηση

Προϊόντα

Ακολουθήστε μας!

 

               

 

 

 

  

 

Αποστολές εντός ΕΕ

 

Ταχυμεταφορές εντός Ελλάδας

 

,

 

 

Πως συνδέονται τα controllers στο PC;

Ο πιο απλός τρόπος σύνδεσης που θα συναντήσετε σε πολλά από αυτά, είναι το USB. Θα βρείτε ένα πλήθος επιλογών για τα USB - based controllers που αλληλεπιδρούν με MIDI - based software.

Άλλη μια επιλογή είναι να καταργήσετε εντελώς τα καλώδια. Παρότι αυτή τη στιγμή αυτή η τεχνολογία δεν εφαρμόζεται σε πολλά μοντέλα, μπορείτε να βρείτε μια σειρά από ασύρματα controllers με χαμηλό latency, που σας δίνουν μεγάλη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων. Κάποια από αυτά μάλιστα περιλαμβάνουν κάποια χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, όπως accelerometer - based MIDI controls, που σας επιτρέπουν να δίνετε παραστάσεις χρησιμοποιώντας τις κινήσεις του σώματος σας ή κινήσεις των χεριών.

Με ένα συνεχώς αυξανόμενο νούμερο από εκπληκτικές εφαρμογές DJ και συμβατό audio εξοπλισμό να είναι διαθέσιμο online, το iOS έχει πλέον γίνει επιλογή για τους DJ. Με την προσθήκη ορισμένων κρίσιμων χαρακτηριστικών, η i-συσκευή σας μπορεί να μετατραπεί σε ένα πολύ οικονομικό DJ rig. Αν σκέφτεστε να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη τέχνη του DJing αλλά δεν είστε ακόμα απολύτως σίγουροι, το iOS είναι μια καλή πλατφόρμα για να το δοκιμάσετε.

... e - βοηθοί!

 

 

 

              

    Παραδοσιακά

Επικοινωνήστε μαζί μας!