Αναζήτηση

Προϊόντα

Ακολουθήστε μας!

 

               

 

 

 

  

 

Αποστολές εντός ΕΕ

 

Ταχυμεταφορές εντός Ελλάδας - Κύπρου

 

,

 

 

 

Ποιο είναι το κατάλληλο πικάπ για εμένα;

Κατηγοροποιούνται με βάση την ταχύτητα αναπαραγωγής (33, 45 ή 78 στροφών), το βραχίονα που φέρουν (ίσιο ή τύπου "S") και κυρίως αν είναι τύπου Belt ή Direct Drive. Οι Belt Drive τύποι χρησιμοποιούν έναν ιμάντα (που είναι συνδεδέμενος με τη μηχανή του πικάπ) για να δώσουν στροφές στο πλατό του πικάπ, ενώ τα πλατό των Direct Drive τύπων περιστρέφεται απευθείας από τη μηχανή του πικάπ. Ένα τελευταίο χαρακτηριστικό που πρέπει να ληφθεί υπόψιν κατά την επιλογή είναι η συνδεσιμότητα ή όχι μέσω USB.

Belt Drive:

  • Θετικά: Ο ιμάντας αποτρέπει τις δονήσεις να φτάσουν από τη μηχανή στο πλατό, εμποδίζει μεταφορά θορύβων στο βραχίονα και σε γενικές γραμμές θεωρείται ότι παράγει καλύτερη ποιότητα ήχου.
  • Αρνητικά: Ο ιμάντας έχει μικρότερη ακρίβεια στην ταχύτητα αναπαραγωγής και αρκετή φθορά στο χρόνο.
  • Πρόταση: Οικιακή χρήση.

Direct Drive:

  • Θετικά: Προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια της ταχύτητας αναπαραγωγής, το πλατό είναι λιγότερο ευάλωτο από εξωτερικές δυνάμεις ,όπως η βελόνα και το χέρι, επιταχύνει και φτάνει στην κατάλληλη ταχύτητα γρηγορότερα και σου επιτρέπει να γυρίσεις το πλατό ανάποδα για να παράγεις ειδικά εφέ.
  • Αρνητικά: Η περιστροφή της μηχανής μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες δονήσεις που μπορεί να επηρεάσουν την ποιότητα του ήχου.
  • Πρόταση: DJing χρήση.

                                             Θέλω να δω...

... πικάπ !

... e - βοηθοί!

 

 

 

              

    Παραδοσιακά

Επικοινωνήστε μαζί μας!