Αναζήτηση

Προϊόντα

Ακολουθήστε μας!

 

               

 

 

 

  

 

Αποστολές εντός ΕΕ

 

Ταχυμεταφορές εντός Ελλάδας

 

,

 

 

Η ΖΑΡΑΝΙΚΑΣ ΙΚΕ εισάγει παραδοσιακά μουσικά όργανα αποκλειστικά και δραστηριοποιείται στον κλάδο 30 και πλέον χρόνια, αποτελώντας την πιο αναγνωρίσιμη εταιρεία, λόγω της εξαιρετικής ποιότητας των οργάνων και αξεσουάρ που εμπορεύεται.

Συνεργαζόμαστε και αντιπροσωπεύουμε τους καλύτερους κατασκευαστές της Ανατολής και διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε έγχορδα, πνευστά και κρουστά παραδοσιακά μουσικά όργανα καθώς και στα ανταλλακτικά αυτών. Τοφοδοτούμε με μουσικά όργανα τους μαθητές όλων των μουσικών σχολείων της χώρας, χάρη στη μεγάλη ποικιλία των οργάνων που υπάρχουν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα, όπως επίσης, και τους επαγγελματίες του χώρου, που μας εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια...

Πάγια πολιτική της εταιρείας ήταν και παραμένει η επιλογή και προμήθεια προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, η διατήρηση χαμηλών τιμών, όπως επίσης και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Ως συνέπεια, η ΖΑΡΑΝΙΚΑΣ ΙΚΕ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει τα ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και να έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο τμήμα service, αποτελούμενο από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!