Δωρεάν αποστολή άνω των 99 €

 

Δωρεάν μεταφορικά:

Ακολουθεί η πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά η οποία ισχύει για όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 99,00 € τότε ισχύουν τα ακόλουθα:

Μεταφορά με συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφοράς: Εντελώς δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Μεταφορά με Λεωφορείο ΚΤΕΛ: Εντελώς δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Μεταφορά με την ACS courier: Δώρο το κόστος των πρώτων 3kgs

Μεταφορά με την ACS courier: Δώρο το κόστος των πρώτων 10kgs για αγορές άνω των 399,00€ 

Μεταφορά με Οδηγό της Ζαρανίκας (εντός Αττικής): Εντελώς δωρεάν εκτός των απομακρυσμένων περιοχών

Σημείωση: Τα δωρεάν μεταφορικά δε συμπεριλαμβάνουν συναρμολόγηση ή στήσιμο (όπου αυτό απαιτείται) των προϊόντων.

 

Απομακρυσμένες/ δυσπρόσιτες περιοχές

Οι απομακρυσμένοι προορισμοί δε συμπεριλαμβάνονται στην πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά. Αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή τότε τα μεταφορικά θα προσαρμόζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του αρμόδιου τμήματος της εταιρίας μας κι ανάλογα τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει. Τα δέματα είναι δυνατόν είτε να παραδοθούν σε δυσπρόσιτη περιοχή με επιπλέον κόστος που ποικίλει, είτε να παραδοθούν δωρεάν στον πιο κοντινό μη δυσπρόσιτο προορισμό.

Για παράδειγμα, αν επιλέξετε αποστολή με ACS και η περιοχή παράδοσης σας είναι η Αμοργός η οποία χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη από τον κατάλογο της courier, τότε το δέμα θα αποσταλεί στο κοντινότερο υποκατάστημά της, που βρίσκεται στη Νάξο. Η παράδοση στην Αμοργό θα είναι εφικτή, αλλά θα φέρει επιπλέον επιβάρυνση.

Επιπλέον εξαιρέσεις και συναρμολόγηση

Τα κλασικά πιάνα δεν καλύπτονται με δωρεάν μεταφορικά. Για τους πελάτες εντός λεκανοπεδίου Αττικής η μεταφορά των κλασσικών πιάνων κοστολογείται ανάλογα με τον όροφο όπως αναγράφεται παρακάτω. Το κόστος μεταφοράς καλύπτει την μεταφορά, την ανέλκυση του πιάνου σε όροφο καθώς και την τελική τοποθέτηση του στο ακριβές σημείο που θα μας υποδείξετε. Για τους πελάτες εκτός Αττικής ο τρόπος και το κόστος μεταφοράς καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

 

Κόστος μεταφοράς κλασικών πιάνων: 

Ισόγειο 100,00 €
1ος Όροφος 115,00 €
2ος Όροφος 125,00 €
3ος Όροφος 135,00 €
4ος Όροφος 150,00 €
5ος Όροφος 160,00 €
6ος Όροφος 160,00 €
Χρήση γερανού 150,00 €

 Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

Τα δωρεάν μεταφορικά δε συμπεριλαμβάνουν συναρμολόγηση ή στήσιμο (όπου αυτό απαιτείται) των προϊόντων και αφορά περιπτώσεις μόνο εντός λεκανοπεδίου Αττικής και κοντινών νήσων. Η παρακάτω αναγραφόμενη επιβάρυνση ενδέχεται να διαφέρει σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών, όπως αναφέρουμε στην προηγούμενη ενότητα.

 

Κόστος συναρμολόγησης προϊόντων:

Ηλεκτρικά Πιάνα 35,00 €
Drums 35,00 €
Υπόλοιπα 25,00 €

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

Κατηγορίες Προϊόντων