Ζεύγος πυκνωτικών μικροφώνων μεγάλου διαφράγματος, με αντικραδασμική βάση, μαύρα - Zaranikas eStoreNEUMANN U-87-Ai-MT-Stereo-Set Πυκνωτικά Mικρόφωνα Μαύρα
Hover για zoom Click για μεγέθυνση

NEUMANN U-87-Ai-MT-Stereo-Set Πυκνωτικά Mικρόφωνα Μαύρα

Ζεύγος πυκνωτικών μικροφώνων μεγάλου διαφράγματος, με αντικραδασμική βάση, μαύρα
Neumann
Sku: H11NE00038
Τιμή : 
6249,00 €
5299,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας

Το U 87 είναι το γνωστό και πιο ευρέως χρησιμοποιημένο στουντιακό Neumann μικρόφωνο. Είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλου διπλού διαφράγματος κάψα με 3 πολικά διαγράμματα: omni, cardioid και figure-8. Αυτά επιλέγονται από ένα διακόπτη που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γρίλια.

Επίσης ένας διακόπτης για μείωση 10 dB βρισκεται στο πίσω μέρος και όταν ενεργοποιηθεί επιτρέπει στο μικρόφωνο να ηχογραφήσει πηγές εντάσεως μέχρι και 127 dB χωρίς να παραμορφώνει.

Επίσης, η απόκριση χαμηλών συχνοτήτων ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες της ηχογράφησης σας.

Το U 87 έχει ένα μοναδικό «διάφανο» χαρακτήρα και απόκριση συχνοτήτων που το έχει κανει αγαπητό σε όλο το κόσμο. Αναγνωρίζεται αμέσως από το ιδιέταιρο σχεδιασμό του και είναι εξεραιτική επιλογή για studios, κινηματογράφο, broadcasting και τηλεόραση.

Επίσης χρησιμοποιείται και σαν βασικό μικρόφωνο για ορχήστρες, σαν «spot mic» για μονά οργανα και κτεταμένα σαν μικρόφωνο για φωνή για όλους τους τύπους μουσικής και ομιλίας και διατίθεται μαζί με αντικραδασμική βάση.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται:

  • 2 x μικρόφωνα U 87 Ai (mt)
  • 2 x αντικραδασμικές βάσεις EA 87 (mt)
  • Μία θήκη αλουμινίου

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
  • Βάρος 1.30

Κατηγορίες Προϊόντων