Εταιρία

 

Ιστορία:

Η ΖΑΡΑΝΙΚΑΣ ΙΚΕ ιδρύθηκε το 1986 και άρχισε να δραστηριοποιείται στην εμπορία μουσικών οργάνων, τόσο στα κλασικά και δυτικά μουσικά όργανα όσο και στα παραδοσιακά μουσικά όργανα. Άμεσα συνεργάστηκε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου ( Yamaha, Fender, Gibson, Alhambra κλπ.), όσον αφορά τα δυτικά και κλασικά μουσικά όργανα. Στα παραδοσιακά μουσικά όργανα αναπτύχθηκε και έφερε νέες προοπτικές στον ελληνικό χώρο, σε ανατολίτικα μουσικά όργανα (όπως κανονάκι, ούτι κλπ.) τα οποία δεν ήταν αρκετά διαδεδομένα έως τότε. Αντιπροσώπευσε αποκλειστικά τους καλύτερους κατασκευαστές της Ανατολής και συνεργάστηκε με κορυφαίους μουσικούς του είδους, τόσο στο εξωτερικό (όπως ο H. Karaduman) όσο και στο εσωτερικό. Επίσης, ανέπτυξε και διαμόρφωσε ένα πλήρες εργαστήριο που ασχολείται με επισκευές σε όλα τα έγχορδα μουσικά όργανα με γνώμονα την ταχύτερη και ιδανικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Αργότερα δραστηριοποιήθηκε και στους τομείς της μουσικής τεχνολογίας και του επαγγελματικού ήχου, συνεργαζόμενη και εκεί με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου (Yamaha, Pioneer, JBL, Electrovoice κλπ.), αναλαμβάνοντας και αρκετά έργα (όπως στήσιμο μικροφωνικών σε σχολεία, εκκλησίες κλπ. και κάλυψη με ηχητικό εξοπλισμό εξωτερικών και εσωτερικών χώρων σε καφετέριες, παιδότοπους κλπ.). Τέλος, ιδρύθηκε εκδοτικός οίκος με σκοπό την έκδοση και κυκλοφορία μουσικών βιβλίων.

 

 

Η εταιρία σήμερα:

Η ΖΑΡΑΝΙΚΑΣ ΙΚΕ συνεχίζει να αποτελεί την εταιρεία που ηγείται στον κλάδο των παραδοσιακών οργάνων. Επίσης, εξακολουθεί να συνεργάζεται και να αποτελεί αντιπρόσωπο των μεγαλύτερων εταιρειών στα κλασικά και δυτικά μουσικά όργανα, στα προϊόντα Dj και μουσικής τεχνολογίας, καθώς και, στα προϊόντα επαγγελματικού και οικιακού ήχου και εξοπλισμού. Τέλος, συνεχίζει να διατηρεί ένα πλήρως οργανωμένο εργαστήριο, που προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Σας περιμένουμε πάντα με την καλύτερη διάθεση, για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε σωστά με βάση τις ανάγκες σας, στη νέα μας διεύθυνση Θηβών 209, δίπλα στο μετρό της Ανθούπολης (τελευταία στάση της κόκκινης γραμμής). Τέλος, παρέχεται και χώρος parking για την ευκολότερη πρόσβασή σας και με αυτοκίνητο!

 

 

 

Οι στόχοι μας:

Η ΖΑΡΑΝΙΚΑΣ ΙΚΕ επιδιώκει, όπως έκανε πάντα, να μειώσει το κόστος αγοράς των προϊόντων για τον καταναλωτή, καθώς και να βελτιώσει την ποιότητα και ταχύτητα των υπηρεσιών της με γνώμονα πάντα την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση!

 

 

Κατηγορίες Προϊόντων