Φορητό ακουστικό panel ιδανικό για περιπτώσεις όπου χρειάζεται να ηχογραφήσετε φωνή ή ακουστική κιθάρα χρησιμοποιώντας μικρόφωνο. - Zaranikas eStoresE Electronics Project Studio Baby RF Φορητό Ακουστικό Πάνελ
Hover για zoom Click για μεγέθυνση

sE Electronics Project Studio Baby RF Φορητό Ακουστικό Πάνελ

Φορητό ακουστικό panel ιδανικό για περιπτώσεις όπου χρειάζεται να ηχογραφήσετε φωνή ή ακουστική κιθάρα χρησιμοποιώντας μικρόφωνο.
sE Electronics
Sku: SE/EM/000002
Τιμή : 
183,52 €
144,00 €
Κατόπιν Παραγγελίας

Διαθέτει τον ίδιο βασικό σχεδιασμό όπως και η έκδοση Pro και παρόλο που δεν μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το μεγάλο του αδερφό, είναι σίγουρα πολύ πιο αποτελεσματικό από όλα τα άλλα προϊόντα του ανταγωνισμού. 

Το μεταλλικό του πλαίσιο είναι επενδυμένο με την ίδια πατενταρισμένη ινοσανίδα από πολυεστέρα όπως και στην έκδοση Pro. Το υλικό αυτό διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες ακουστικής απορρόφησης, πολύ καλύτερες από απλά προϊόντα αφρολέξ. 

Αυτό είναι επιπλέον επενδυμένο με ένα κρυσταλλικό αφρολέξ υψηλής πυκνότητας με κυρτούς κυματισμούς. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που φαίνεται φανταστικό και ακούγεται ακόμα καλύτερο, κατα την ηχογράφηση ακουστικών κιθάρων και φωνής.

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Κατηγορίες Προϊόντων