Ένα compact ολοκληρωμένο σύστημα, με ήχο που γεμίζει το χώρο, εύκολο στη χρήση και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πηγών μουσικής - Zaranikas eStoreYamaha Mcr-B020 Mini Σύστημα White
Hover για zoom Click για μεγέθυνση

Yamaha Mcr-B020 Mini Σύστημα White

Ένα compact ολοκληρωμένο σύστημα, με ήχο που γεμίζει το χώρο, εύκολο στη χρήση και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα επιλογών πηγών μουσικής
Yamaha
Sku: S080.29038
Τιμή : 
221,00 €
188,00 €
1 με 3 μέρες

Με το νέο ολοκληρωμένο σύστημα MCR-B020 από τη Yamaha μπορείτε να απολαύσετε ασύρματα τη μουσική που σας αρέσει από το smartphone, το tablet, ή τον υπολογιστή σας, χωρίς κόπο, με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®. Εκτός από CD player, USB και FM / AM ραδιόφωνο, διαθέτει ένα aux στο τερματικό για σύνδεση υπολογιστή ή ψηφιακής συσκευής αναπαραγωγής ήχου, δίνοντας σας μουσική απόλαυση από μια ποικιλία πηγών. Μια ενσωματωμένη θύρα USB σας επιτρέπει να φορτίζετε το smartphone ή το tablet σας.

Ο συμπαγής σχεδιασμός του με αποσπώμενα ηχεία σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε σε οποιονδήποτε χώρο με ευκολία, ενώ τα αποσπώμενα ηχεία παρέχουν ένα ευρύτερο πεδίο ήχου, για καλύτερη ακουστική εμπειρία.

Τα ηχεία διαθέτουν μια μονάδα δίσκου 3-7/8, χρησιμοποιόντας ένα μεγάλης διαμέτρου μαγνήτη για να απολαμβάνεται την αναπαραγωγή της μουσικής με πλούσια μπάσα, καθαρά μεσαία και σπινθηροβόλα ψηλά. Επιπλέον η μεγάλη καμπίνα λειτουργεί σαν μπασο τύμπανο, για βαθύ και δυνατό μπάσο.

  • CD player και AM / FM radio
  • Bluetooth® ασύρματη λειτουργία
  • Aux είσοδος για σύνδεση υπολογιστή ή music player
  • USB θύρα για φόρτιση συσκευών
  • Συμπεριλαμβάνεται τηλεχειριστήριο

Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.
  • Βάρος 0.00 KG

Κατηγορίες Προϊόντων