Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο

 

Ο Μουσικός Οίκος Ζαρανίκας αποστέλλει προϊόντα εντός Ελλάδας και Κύπρου. Παρακαλούμε διαβάστε τι ισχύει αναλυτικά για τον κάθε τρόπο αποστολής, την πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά κι επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

 

1. Παραλαβή από Κατάστημα

Επιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα (Λ. Θηβών 209, Περιστέρι, Αττικής, 12134) εντελώς δωρεάν ανεξαρτήρως ποσού. Όταν επιλέγετε τον συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής θα ενημερώνεστε ηλεκτρονικά (μέσω e-mail) προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος παραλαβής από το κατάστημα κυμαίνεται από 12 έως 72 ώρες.

 

2. ACS Courier

Επιλέξτε την ACS Courier για να παραλάβετε σε 24 με 48 ώρες στον χώρο σας. Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά εκτελούνται σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες με παράδοση την επόμενη εργάσιμη για Αττική, έως 2 εργάσιμες για χερσαίους προορισμούς και έως 3 εργάσιμες για νησιωτικούς προορισμούς. Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και περιπτώσεις ανωτέρας βίας όπως καιρικά φαινόμενα κ.τ.λ. 

Από τον τρόπο "Αποστολή με ACS Courier" εξαιρούνται όλα τα κλασικά, ηλεκτρικά & stage πιάνα, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές & αναλογικές Drums. Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα βρείτε στο πεδίο "Παραγγελίες" του website μας την επιβεβαίωση της αποστολής της παραγγελίας καθώς και τον αριθμό φορτωτικής της (voucher). Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της στο site της ACS (www.acscourier.net/el/track-and-trace).

Σημείωση: Το βάρος ενός δέματος μετράται από τις courier με δύο τρόπους: είτε το πραγματικό του βάρος είτε το ογκομετρικό και όποιο υπερισχύει αντιστοίχως χρεώνεται το δέμα. Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με την ακόλουθη διαδικασία για Ελλάδα: Μήκος (σε εκατοστά) X Πλάτος (σε εκατοστά) X Ύψος (σε εκατοστά) / 5000 και για Κύπρο: Μήκος (σε εκατοστά) X Πλάτος (σε εκατοστά) X Ύψος (σε εκατοστά) / 3000 Δείτε τον τρόπο ογκομέτρησης της ACS Courier στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.acscourier.net/el/costing-and-transit-times-help

 

Ελλάδα: Ακολουθεί αναλυτικά το κόστος για τις μεταφορές. Η πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά ακολουθεί παρακάτω.

  • Εντός Αττικής: Τα 3 πρώτα κιλά €2.95 (ελάχιστη χρέωση) και €0.70 για κάθε επιπλέον κιλό.
  • Εκτός Αττικής: Τα 3 πρώτα κιλά €3.40 (ελάχιστη χρέωση) και €1.10 για κάθε επιπλέον κιλό.

 

Κύπρος: Ακολουθεί αναλυτικά το κόστος για τις μεταφορές και φέρει ελάχιστη χρέωση το 1kg με κόστος αποστολής € 9,70:

02 kgs = € 11,40

03 kgs = € 17,80

04 kgs = € 24,30

07 kgs = € 30,40

10 kgs = € 36,60

13 kgs = € 42,70

16 kgs = € 48,80

19 kgs = € 54,90

22 kgs = € 56,30

25 kgs = € 58,60

26 kgs = € 59,00

27 kgs = € 63,20

28 kgs = € 65,90

29 kgs = € 68,70

30 kgs = € 70,00

 

Σημείωση: Για δέματα μεγαλύτερου πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους των 30 kgs η αποστολή θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη του δέματος. 

 

3. Πρακτορείο Μεταφορών

Η παραγγελία σας θα σας αποσταλεί με ένα από τα συνεργαζόμενα με την Ζαρανίκας πρακτορεία με ελάχιστο κόστος τα € 10,00. Η πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά ακολουθεί παρακάτω. Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) με τον αριθμό φορτωτικής και τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου.

Σημείωση: Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο αποστολής δε δίνεται η επιλογή εξόφλησης με μετρητά κατά την παραλαβή.

 

4. Οδηγός της ΖΑΡΑΝΙΚΑΣ (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός λεκανοπεδίου Αττικής)

Eπιλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με οδηγό της εταιρίας μας με ελάχιστο κόστος τα € 9,00. Η πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά ακολουθεί παρακάτω. Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή τοποθέτησης της παραγγελίας σας, το τμήμα διακίνησης εμπορευμάτων θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για ορισμό ραντεβού παράδοσης. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά τις ώρες 10:00 - 18:00 και το Σάββατο  09:00 - 13:00.

Σημείωση: Οι παραδόσεις σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής (για παράδειγμα Νέα Μάκρη) φέρουν επιπλέον κόστος και η παράδοση γίνεται σε επιλεγμένες ώρες και μέρες.

 

 

Απομακρυσμένες/ δυσπρόσιτες περιοχές

Αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή τότε τα μεταφορικά που αναγράφονται παραπάνω θα προσαρμόζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του αρμόδιου τμήματος της εταιρίας μας κι ανάλογα τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει. Τα δέματα είναι δυνατόν είτε να παραδοθούν σε δυσπρόσιτη περιοχή με επιπλέον κόστος που ποικίλει, είτε να παραδοθούν στον πιο κοντινό μη δυσπρόσιτο προορισμό.

Για παράδειγμα, αν επιλέξετε αποστολή με ACS και η περιοχή παράδοσης σας είναι η Αμοργός η οποία χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη από τον κατάλογο της courier, τότε το δέμα θα αποσταλεί στο κοντινότερο υποκατάστημά της, που βρίσκεται στη Νάξο. Η παράδοση στην Αμοργό θα είναι εφικτή, αλλά θα φέρει επιπλέον επιβάρυνση.

Σημείωση: Οι απομακρυσμένοι προορισμοί δε συμπεριλαμβάνονται στην πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά που ακολουθεί.

 

 

Δωρεάν μεταφορικά:

Ακολουθεί η πολιτική μας για δωρεάν μεταφορικά η οποία ισχύει για όλη την Ελλάδα. Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας σας είναι μεγαλύτερη των 99,00 € τότε ισχύουν τα ακόλουθα:

Μεταφορά με συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφοράς: Εντελώς δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Μεταφορά με Λεωφορείο ΚΤΕΛ: Εντελώς δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Μεταφορά με την ACS courier: Δώρο το κόστος των πρώτων 3kgs

Μεταφορά με την ACS courier: Δώρο το κόστος των πρώτων 10kgs για αγορές άνω των 399,00€ 

Μεταφορά με Οδηγό της Ζαρανίκας (εντός Αττικής): Εντελώς δωρεάν εκτός των απομακρυσμένων περιοχών

Σημείωση: Τα δωρεάν μεταφορικά δε συμπεριλαμβάνουν συναρμολόγηση ή στήσιμο (όπου αυτό απαιτείται) των προϊόντων.

 

Επιπλέον εξαιρέσεις και συναρμολόγηση

Τα κλασικά πιάνα δεν καλύπτονται με δωρεάν μεταφορικά. Για τους πελάτες εντός λεκανοπεδίου Αττικής η μεταφορά των κλασσικών πιάνων κοστολογείται ανάλογα με τον όροφο όπως αναγράφεται παρακάτω. Το κόστος μεταφοράς καλύπτει την μεταφορά, την ανέλκυση του πιάνου σε όροφο καθώς και την τελική τοποθέτηση του στο ακριβές σημείο που θα μας υποδείξετε. Για τους πελάτες εκτός Αττικής ο τρόπος και το κόστος μεταφοράς καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

 

Κόστος μεταφοράς κλασικών πιάνων: 

Ισόγειο 100,00 €
1ος Όροφος 115,00 €
2ος Όροφος 125,00 €
3ος Όροφος 135,00 €
4ος Όροφος 150,00 €
5ος Όροφος 160,00 €
6ος Όροφος 160,00 €
Χρήση γερανού 150,00 €

 Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

Τα δωρεάν μεταφορικά δε συμπεριλαμβάνουν συναρμολόγηση ή στήσιμο (όπου αυτό απαιτείται) των προϊόντων και αφορά περιπτώσεις μόνο εντός λεκανοπεδίου Αττικής και κοντινών νήσων. Η παρακάτω αναγραφόμενη επιβάρυνση ενδέχεται να διαφέρει σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών, όπως αναφέρουμε στην προηγούμενη ενότητα.

 

Κόστος συναρμολόγησης προϊόντων:

Ηλεκτρικά Πιάνα 35,00 €
Drums 35,00 €
Υπόλοιπα 25,00 €

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

Κατηγορίες Προϊόντων