Παραδοσιακά Όργανα

Video: Πολίτικο Λαούτο/Λάφτα 5άχορδη - E03002

Παρακολουθήστε την επίσημη παρουσίαση του 5άχορδου Πολίτικου Λαούτου/ Λάφτας που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο μουσικός οίκος Ζαρανίκας από τον Αλέξανδρο Καψοκαβάδη!

Video: Ούτι Χειροποίητο Επαγγελματικό Ramazan - E09003

Παρακολουθήστε τις επίσημες παρουσιάσεις του Χειροποίητου Επαγγελματικού Ουτιού Ramazan που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο μουσικός οίκος Ζαρανίκας από τους Γιώργο Παππά και Στέλιο Βαρβέρη!

Video: Τσουμπούς - E16102

Παρακολουθήστε την επίσημη παρουσίαση του Τσουμπούς που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο μουσικός οίκος Ζαρανίκας από το  Γιώργο Παππά!

Video: Ούτι Χειροποίητο Αράβικο WN - E09020

Παρακολουθήστε την επίσημη παρουσίαση του Χειροποίητου Αράβικου Ουτιού WN που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο μουσικός οίκος Ζαρανίκας από το Χρήστο Τσιαμούλη!

Video: Ούτι Χειροποίητο Επαγγελματικό YD - E09022

Παρακολουθήστε τις επίσημες παρουσιάσεις του Χειροποίητου Επαγγελματικού Ουτιού YD που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο μουσικός οίκος Ζαρανίκας από τους Χρήστο Τσιαμούλη και Στέλιο Βαρβέρη!

Video: Τσουμπούς- Σαζ TSH - E16201

Παρακολουθήστε την επίσημη παρουσίαση του Τσουμπούς-Σαζ που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο μουσικός οίκος Ζαρανίκας από το Γιώργο Παππά!

Video: Ούτι Μαθητικό Χειροποίητο - E09011

Παρακολουθήστε την επίσημη παρουσίαση του Χειροποίητου Μαθητικού Ουτιού που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα ο μουσικός οίκος Ζαρανίκας από το Χρήστο Τσιαμούλη!

Κατηγορίες Προϊόντων