Χονδρική

 

Σας ευχαριστούμε που ενδιαφερθήκατε για τα προϊόντα μας και πιστεύουμε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μεγάλη τους γκάμα, την τιμολογιακή πολιτική μας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση που σας παρέχουμε!

 

Τα προϊόντα που διαθέτουμε για χονδρική πώληση είναι έγχορδα, πνευστά, κρουστά παραδοσιακά όργανα και τα αξεσουάρ τους αποκλειστικής μας εισαγωγής, όπως επίσης και χορδές της εταιρίας La Bella για παραδοσιακά όργανα. Αναλυτικότερα:

 

Έγχορδα Παραδοσιακά Μουσικά Όργανα:

Ούτια, Λάφτες/ Πολίτικα Λαούτα, Ελληνικά Λαούτα, (Γυαλί) Ταμπούρ, Λύρες (Κρητικές, Πολίτικες και Ποντιακές), Τσουμπούς, Σαντούρια, Σάζια, Ταμπουράδες, Μπουζούκια, Τζουράδες και Μπαγλαμάδες.

 

Πνευστά Παραδοσιακά Μουσικά Όργανα:

Ποιμενικές παραδοσιακές φλογέρες, Ζουρνάδες, Ντουντούκ, Μέυ, Νέυ, Καβάλια και Μπαντουράκια.

 

Κρουστά Παραδοσιακά Μουσικά Όργανα:

Τουμπελέκια, Νταρμπούκες, Μπεντίρ, Νταφ, Ντέφια, Νταούλια, Ζίλες και Κουτάλια

 

Αξεσουάρ και Παρελκόμενα: 

Θήκες, Βαλίτσες, Χορδές (Αποκλειστική εισαγωγή και La Bella), Δέρματα, Βάσεις, Δοξάρια, Ανταλλακτικά εγχόρδων και Βιβλία.

 

 

Παρακαλούμε στείλτε μας μέσω e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τα στοιχεία της εταιρείας σας, καθώς και τον τομέα των προϊόντων που ενδιαφέρεστε και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας.

 

 

Κατηγορίες Προϊόντων